• 06-25084648
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Specialties

Dry Suit Diver

de droogpak specialty is er vooral voor bedoelt om jou kennis te laten maken met jou droogpak en hoe hiermee te duiken.
Mocht je een droogpak overwegen te kopen dan kun je vaak testduiken maken bij Herman Lieven, elk jaar hebben we nog bijzonder druk bezochte testdagen in de winkel en aan het meer vlakbij waar we ze testen in samenwerking met de fabrikant van waterproof, .... heb je interesse, informeer dan eens geheel vrijblijvend !  

Je bent net zo enthousiast als wij dat zijn en je wilt graag ook in de winter duiken als het water behoorlijk koud is, hoe blijf je dan comfortabel warm , ... juist in een droogpak.

Een droogpak is dan een must voor de Nederlandse wateren. Het droogpak en haar onderpak bieden je niet alleen een goede isolatie maar geven je ook meer comfort aan de kant als iedereen in de koude regen of wind zich staat af te drogen en het ondertussen vreemd vind een verkoudheid op te lopen. Als je een droogpak bezit maak je ook sneller een 2e duik.

Tijdens deze specialty krijg je uitleg over het onderhoud en de diverse modellen droogpakken.
Uiteraard maken we eerst een test duik in het zwembad zodat je ook weet hoe je op de juiste wijze moet duiken en moet trimmen. Ook komen de handelingen in noodgevallen aan bod, zodat je op de beste manier voorbereid bent om in jou droogpak te duiken, veilig en vertrouwd, succes verzekerd !