• 06-25084648
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Specialties

Full face mask FFM / IDM

 

duiken veranderen. Het Ocean Reef  G.divers volgelaatsmasker is veilig, makkelijk en door iedere duiker (ongeacht je ervaring) te gebruiken.
De manier waarop wij duiken is al jaren hetzelfde, er is technologische ontwikkeling maar de basis is hetzelfde. De komst van een nieuwe lijn hoogwaardige, stijvolle, betaalbare en makkelijk te gebruiken volgelaatsmaskers zal onze manier van duiken veranderen. Het Ocean Reef G.divers volgelaatsmasker is veilig, makkelijk en door iedere duiker (ongeacht je ervaring) te gebruiken.

Wat is een G.divers volgelaatsmasker?

Een Full Face Mask (volgelaatsmasker) is een duikbril die het hele gezicht bedekt en waarbij de 2e trap geïntegreerd is in het masker. Dit biedt allerlei voordelen die wij hier stap voor stap aan je uitleggen.

Waarom kiezen voor een G.divers volgelaatsmasker?

  • Geen last van spanning in je kaken. Doordat je geen mondstuk in je mond hebt hoef je ook niet te bijten op een mondstuk en krijg je geen last van je kaken.
  • Je kunt ademen door je neus. Doordat je geen mondstuk in je mond hebt kun je, net als boven water, ademen door je neus en door je mond. Dit is veel prettiger, je verbruikt minder lucht en krijgt minder last van een droge keel.
  • Je kunt praten met je buddy. Ook onderwater en zonder gebruik te maken van een communicatiesysteem. Wil je veel praten of over grotere afstand praten dan hebben wij daarvoor een apart communicatie systeem.
  • Het G.diver volgelaatsmasker beslaat niet. Door het ingenieuze ontwerp en de circulatie van lucht beslaat je masker niet.
  • Klaren van je oren gaat makkelijker. Door het in het masker aangebrachte 3-D klaring Systeem kun je gemakkelijk klaren. Ook kun je klaren door te slikken of je kaken te bewegen, dit kan omdat je geen mondstuk in hebt. 
  • Het is praktisch onmogelijk om water in je masker te krijgen. Het masker is gevuld met lucht waardoor er geen plaats is voor water.
  • De siliconen gezicht seal is verkrijgbaar in 2 maten en sluit heel comfortabel op het gezicht of op een neopreen cap en sluit zonder dat het strak aangetrokken wordt heel goed af.
  • En tenslotte, je ziet veel meer. Het gezichtsveld is vele malen groter dan bij een normale duikbril. Met een Neptune Space G.divers volgelaatsmasker heb je meer dan 180 graden zicht.

Meer informatie over het Oceanreef G Divers masker? klik hier