• 06-25084648
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Padi pro

Assistent Instructeur

Een PADI Assistent Instructeur opleiding is de volgende stap in je professionele carrière na het Divemaster traject.

als je besluit om door te gaan voor assistent instructeur, dan ben je bij mij aan het juiste adres .... je bent hierna zelfs klaar voor het OWSI (open Water Scuba Instructor) programma dat ik als Course Director vanaf 5 maart 2017 zelf kan geven.

 
Als aankomend instructeur doorloop je een voortraject wat wij het assistent instructeur gedeelte noemen.
Als Course Director begeleid ik je intensief tijdens dit traject  binnen ons professionele  5* Dive Centre.
In nauwe samenwerking met ons 5 star IDC duikcentrum Herman Lieven bereid ik je voor op je AI.

Mocht je verder willen voor het instructeurs diploma wat zeer waarschijnlijk is, dan kun je met mij dit laatste traject aansluitend doorlopen.. Als dit klaar is, bepaal ik of je klaar bent voor het IE, daarvoor word je uiteindelijk overgedragen aan de examinator van PADI die je in 2 dagen het IE (Instructeurs examen) afneemt.
Door de intensieve begeleiding waaraan ik mijn bijdrage continu zal leveren, zal ik er zorg voor dragen dat je voor de laatste vijf dagen van je instructeurs opleiding klaar bent voor jouw laatste traject, dat van Open water Scuba Instructor (OWSI). Ik blijf je dit hele traject monitoren en begeleiden tot ik uiteindelijk meer dan tevreden ben, waarna succes nagenoeg verzekerd is.
Mocht je interesse hebben, informeer dan eens vrijblijvend naar de mogelijkheden, ik ben zeer flexibel en behulpzaam binnen deze, ook voor mij zeer leuke en spannende opleiding, het zal je zeker bevallen !

Ga voor je PADI instructeur brevet, klik hier voor alle informatie