• 06-25084648
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Padi pro

Open water scuba Instructor

Word een PADI professional en maak deel uit van een fantastisch wereldwijd team dat anderen het plezier en de vaardigheden helpt overbrengen van Duiken.
Uiteraard ben je al een PADI professional vanaf  “Divemaster”, maar heb jij ooit gedroomd om voor een klas te staan in een omgeving waar menig leraar jaloers op zal zijn ...... voor alle uitgebreide info die nodig is om jouw cursus succesvol te laten verlopen klik je hier voor je PADI instructeur brevet , of informeer je via het contact formulier van NewDivers.

 

Hier vind je ook fantastische aanbiedingen speciaal voor diegene die zich hier opgeven voor de instructeurs cursus.  Meld je aan via deze site en ik begeleid je dan op een persoonlijke en voortreffelijke wijze.  Voor al die mensen die jij straks, net zoals ik nu, les kunt gaan geven, ben je erg belangrijk, zoals jij dat ook bent voor ons, jij moet dat gevoel straks gaan overbrengen op elke duikcursist.

De omgeving waar jij na deze cursus kan gaan werken zou een tropische omgeving kunnen zijn met zon zee en palmbomen, ik kan je daar ook mee helpen.
Graag begeleid ik jou persoonlijk binnen ons duikcentrum voor het beste resultaat, uiteraard moet je zelf ook voor de nodige motivatie zorgen en een dosis doorzettingsvermogen bezitten of het nu hier in Nederland is of elders op de wereld, alles is bespreekbaar, voor mij is niets te gek.

Sinds 1 maart 2017 ben ikzelf een PADI Course Director en is daarmee Herman Lieven een 5 star IDC centrum geworden om onder dit dak Padi instructeurs te mogen opleiden.

Belangrijke kenmerken  van een 5* IDC centrum zijn; ••Professioneel, vriendelijk, onderscheidend, een super goede atmosfeer, behulpzaam, gastvrij en betaalbaar,  ik ben daarom graag je persoonlijke coach en begeleider ....dat maak je nergens anders mee, behalve dan bij NewDivers en Herman Lieven !  

Kom vrijblijvend langs voor alle info of neem contact op met mij of Herman lieven Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..