• 06-25084648
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Padi pro

Divemaster

De Divemaster cursus is de eerste professionele opleiding die je tegenkomt binnen de PADI opleidingen, kies je hiervoor, dan ben je op weg richting een bijzonder leuke ervaring.... die van PADI DIVEMASTER

 

Klik voor onze speciale Divemaster aanbieding hier 

De PADI Divemaster heeft een zeer belangrijke rol binnen de duikgemeenschap. Hij / Zij  is vaak het eerste aanspreekpunt voor studenten of bezoekers tijdens de vakantie of opleiding.
Hij / Zij kent de omgeving als geen ander, weet hoe om te gaan met problemen, kan de logistiek en het papierwerk prima verzorgen en is een onmisbare assistent / schakel van de instructeur.
juist de Divemaster laat cursisten hun oefeningen, die ze al deden bij de instructeur herhalen, om zo een nog betere vaardigheid te ontwikkelen.
Divemasters houden ook een oogje in het zeil, geven adviezen en zijn prima toer gidsen in hun vaak eigen bekende duik gebieden.

Het zijn, net als de instructeurs, kenners van veiligheid, plezier, theoretische kennis en vaardigheden.
Deze opleiding duurt wat langer dan alle andere opleidingen en staat in het teken van je vaardigheden en kennis van theorie, skills en praktijk.
Ook het PADI systeem komt uitgebreid aan bod en je bent na deze opleiding eigenlijk gelijk al ver klaar voor het volgende level van instructeur.          

De deelname vereisten zijn:

- Je bent minimaal 18 jaar en hebt al al 40 duiken gelogd
- Je hebt minimaal je advanced open water en je PADI Rescue Diver al in de pocket.
- Tevens ben je in het bezit van een geldig EFR primary and secundary care of vergelijkbaar EHBO diploma dat niet ouder is dan 24 maanden
- Je kunt ook een keuringsrapport overleggen niet ouder dan 12 maanden waarin je bent goedgekeurd voor het duiken.

Voor alle verdere informatie die voor deze opleiding van toepassing is zou ik je graag onder het genot van een drankje geheel vrijblijvend alle uitleg geven, hiervoor organiseren wij met regelmaat een PADI GoPro PADI avond, houd de website dan ook in de gaten of informeer even bij mij of in de winkel.