• 06-25084648
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

EHBO

vraag jij jezelf wel eens af .... zou ik geholpen willen worden als er onverwacht iets gebeurd met mij ...... ja natuurlijk ! ..... vraag jij je jezelf dan ook af .....

- Durf ik zelf iemand te helpen en weet ik ook hoe ik moet reageren als er iemand in nood is ?
- Twijfel ik, of weet ik helemaal niet hoe te handelen en kijk ik liever toe hoe anderen reageren als er iets in mijn omgeving gebeurd ?
- Zakt er plotseling iemand in elkaar  en wil ik wel graag helpen maar weet ik echt niet goed hoe?


DAN OXY FA

Deze cursus, is een beginnersopleiding om het algemene duik- (en gekwalificeerd niet-duik) publiek te trainen om duikgerelateerde verwondingen beter te herkennen en zuurstof eerste hulp te verlenen terwijl er contact wordt opgenomen met de lokale ambulancedienst en / of er gezorgd wordt voor vervoer naar de dichtstbijzijnde kliniek.

 


DAN o2 first aid

Deze cursus traint niet duikers en professionele hulpverleners (zoals kustwacht) om bijna verdrinking- / onderdompelingincidenten en andere medische waterongevallen te herkennen en levensreddend te handelen met ondermeer het gebruik van zuurstof.
dit is de eerste cursus van 3 o2 cursussen, de advanced o2 cursus leert je met een ambuballon te werken maar ook met overdruk te beademen (MTV), een zeer goede toevoeging op de eerste cursus die eerst afgerond moet worden.


Pagina 1 van 2