• 06-25084648
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

EFR/EFRI

Care for Children

Care for Children CfC is een vervolg op de opleiding EFR (emergency first responder), vaak worden deze opleidingen tezamen gegeven.

Als je hebt geleerd hoe je reanimeert incl. de AED dan zal dit op een kind of zelfs baby op een geheel andere wijze gebeuren.
In de CFC cursus leer je als hulpverlener hoe je bij een kind te werk gaat, wat de verschillen zijn van borstcompressie geven of hoe je en welke pats je moet plakken indien je een AED mocht moeten gebruiken en wat denk je van beademen en met welke frequentie dit gebeurd.

Wel zo goed als je juist en goed bent voorbereid.

Deze cursus is zeer goed voor hulpverleners maar ook uitermate geschikt voor elke ouder, niet voor niets dat het rode kruis een EHBO training inmiddels zoveel promoot op radio en tv.
Uiteraard besteden we ook aandacht aan alle andere belangrijke zaken zoals het behandelen van huis tuin en keuken ongelukjes, breuken, bloedingen stelpen en behandelen, verbanden aanleggen en hoe te handelen bij (bijna) verstikkingen en wat denk je van het voorkomen van al dit soort zaken voor zover dit mogelijk is.

Kortom; wil jij ook de kennis hebben zodat je adequaat, zelfverzekerd en juist kunt handelen, geef je dan nu op !