• 06-25084648
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Duiken

Discover Scuba Diver

  

Ervaar het duiken voor jong en oud en schrijf je nu in.

De DSD (Discover Scuba Dive) is de allereerste ervaring waarbij jij echt voor het eerst onder water gaat ademenen.  Zo kun je kijken of je dit leuk vind en start hiermee in de meeste gevallen jouw onder water avontuur, het is dan ook .

De DSD, je allereerste ervaring met het duiken.

Heb je nog nooit gedoken en wil je het duiken eens proberen, dan is een DSD de juiste keus om die uitdaging nu aan te gaan ! Je avontuur begint hier en in de meeste gevallen gaat het daarna verder omdat je het gaaf vindt en het wil afmaken.
We informeren je uitgebreid over de duiksport waarna een theorieles volgt, we sluiten af met een echte quiz.

Hierna stappen we het heldere en warme zwembadwater in om te ervaren hoe het is om onder water te ademen en te zweven. Uiteraard blijft het daar niet bij, want we doen ook nog wat leuke oefeningen met je, kortom dit is een avontuur om niet snel te vergeten.

De DSD staat gelijk aan de eerste les van je open water opleiding. Mocht je besluiten verder te gaan, dan heb je al een basis en weet je tevens hoe de lessen zullen verlopen.  Om deel te mogen nemen aan een DSD of vervolg opleiding tot PADI (*junior) open water duiker, ben je ten minste *10 jaar.