• 06-25084648
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Duiken

Open Water Diver

De open water cursus is een eerste stap in je opleiding om veilig en goed te leren duiken.

Klik voor onze actuele cursusprijzen en data in deze opleiding hier !

In de cursus, welke door mijzelf gegeven word in groepen van maximaal 8 personen onder begeleiding van professionele PADI dive masters, leer je op een veilige, vertrouwde en steeds leukere manier je duiken te plannen en te maken, samen met je buddy.

Niet voor niets dat er in de duiksport bij veel mensen hechte vriendschappen ontstaan, zowel binnen als ver buiten onze landsgrenzen, is duiken een enthousiaste tak van sport en wordt deze steeds populairder.
Gedurende de opleiding word je in 5 zwembadlessen een groot aantal vaardigheden aangeleerd dat ervoor zorg draagt, dat ook jij bewegingloos kunt zweven en volop kunt genieten van het onder water avontuur wat je daarna gaat beleven.
Tijdens de opleiding wordt elke les voorafgegaan door een theorieles waarna we de door jouw gemaakte herhalingsvragen zullen bespreken in overeenstemming met het PADI open water boek.
Bij NewDivers  bestaat de mogelijkheid om ook de 4 PADI quizzen evenals het eind examen, via een boek in de klas, of online via je eigen PC te maken.
Nadat jij klaar bent met jou sessies, gaan we 4 buitenwater duiken maken waarin je veel van de aangeleerde vaardigheden zal gaan demonstreren, hierna ben jij in het bezit van het PADI Open water duiker brevet en kun jij wereldwijd gaan duiken tot maximaal 18 meter diepte.
Tip: lees ook de ervaringsverhalen van hen die je voorgingen en deel ook jouw enthousiasme met anderen.

Wij geven reeds de open water cursus in de meest up-2-date versie