• 06-25084648
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DAN

DAN OXY FA

Deze cursus, is een beginnersopleiding om het algemene duik- (en gekwalificeerd niet-duik) publiek te trainen om duikgerelateerde verwondingen beter te herkennen en zuurstof eerste hulp te verlenen terwijl er contact wordt opgenomen met de lokale ambulancedienst en / of er gezorgd wordt voor vervoer naar de dichtstbijzijnde kliniek.

 


DAN o2 first aid

Deze cursus traint niet duikers en professionele hulpverleners (zoals kustwacht) om bijna verdrinking- / onderdompelingincidenten en andere medische waterongevallen te herkennen en levensreddend te handelen met ondermeer het gebruik van zuurstof.
dit is de eerste cursus van 3 o2 cursussen, de advanced o2 cursus leert je met een ambuballon te werken maar ook met overdruk te beademen (MTV), een zeer goede toevoeging op de eerste cursus die eerst afgerond moet worden.


De DAN Adult / Paediatric Care is een cursus die gaat over de hulp aan kinderen, peuters en baby's en is uitermate geschikt voor de bewuste ouder maar ook voor elke hulpverlener omdat EHBO aan kinderen nu eenmaal anders kan lopen dan aan volwassenen tot een bepaalde leeftijd.


DAN NEURO logical  Assesments for Divers or non divers

Tijdens deze cursus leer je hoe een neurologisch onderzoek op een vermoedelijk gewonde duiker of persoon uitgevoerd wordt.
De verkregen informatie kan helpen om de duiker te overtuigen van het nut van eerste hulp met zuurstof en helpt de duikarts bij het bepalen van de meest geschikte behandeling.
Daarnaast kan alle verkregen informatie van cruciaal belang zijn voor de ALS / ambulance verpleegkundige om snel te handelen zoals bv bij een beroerte, verlamming of andere ernstige aandoeningen. Neuro Assesment is een zeer goede aanvulling op jouw cursuskeuze