• 06-25084648
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacyverklaring

Privacyverklaring

Het volgende bedrijf neemt deel aan deze Privacyverklaring:

Newdivers: KvK-nr: nvt

Newdivers is als volgt te bereiken:

Postadres: Vreewijkstraat 4, 3911 EJ Rhenen
Vestigings adres: Vreewijkstraat 4, 3911 EJ Rhenen
Telefoon: 06-25084648
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Newdivers kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u klant (of contactpersoon) bent bij Newdivers.

Newdivers heeft van u de volgende persoonsgegevens ontvangen:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
  • Uw IP-adres

 WAAROM NEWDIVERS GEGEVENS NODIG HEEFT

Newdivers verwerkt uw persoonsgegevens om de door u bestelde producten en of diensten te kunnen uitleveren en of om u telefonisch te benaderen indien er vragen/opmerkingen zijn over de levering van de producten en of diensten.

HOE LANG NEWDIVERS GEGEVENS BEWAART

Newdivers bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen die te maken hebben met het leveren van de producten te realiseren.

DELEN MET ANDEREN

Newdivers verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website Newdivers.nl van Newdivers worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Newdivers gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS

Newdivers maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Newdivers bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacy beleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacy beleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Newdivers te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Newdivers heeft hier geen invloed op. Newdivers heeft Google geen toestemming gegeven om via Newdivers verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Newdivers zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN

Newdivers neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Newdivers maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Newdivers verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Newdivers op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

KLACHTEN

U heeft altijd het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. U bent nooit verplicht om uw gegevens met Newdivers te delen, we kunnen echter dan geen levering en of diensten voor u verzorgen.