• 06-25084648
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uitrusting

  • Aantal studenten: 0
  • Docent: Paul Daver
  • Uitgebracht: 20-11-2018
  • Niveau: Advanced
  • Duur:
  • Les Release: Één les per dag
Deze cursus is GRATIS!

Beschrijving

Deze toets test je kennis op duikuitrusting, beantwoord jij ze allemaal goed ?

Prijs

Deze cursus is GRATIS voor de gasten!

Docent

Paul Daver

NewDivers bied alle PADI duikopleidingen, alsmede diverse EHBO en DAN trainingen aan op het allerhoogste niveau, persoonlijk, betrokken en in nauwe samenwerking met Herman Lieven Den Bosch, alle opleidingen van beginner tot professioneel niveau, van Discover Scuba Diving t/m specialtie Instructeur (MSDT) en van EFR tot en met EFR instructeur.

Met onze ruime ervaring op het gebied van PADI Duik en medische opleidingen kunnen wij je een aantal indrukwekkende en leuke ervaringen aanbieden.

Of het nu gaat om een opleiding om de onderwaterwereld te kunnen ontdekken en bewonderen of een waar je zelf les kunt geven,  bij ons ben je in ervaren en goede  handen !

Bij ons word je persoonlijk begeleid door een groot team van 40 professionele Divemasters en instructeurs. 
Bij je allereerste open water duikopleiding die uit 5 zwembadlessen bestaat van 5 kwartier elk, doe je vooraf in je eigen tijd en omgeving al je theorie incl examen via de PADI Touch, het allermodernste systeem dat je maar kunt voorstellen. 
Padi Touch is een geheel nieuw theoriesysteem en is inmiddels volledig actief binnen ons duikcentrum, wij waren een van de eerste in Nederland in 2016 die deze methode omarmde.
Padi Touch voorziet je van mooi documentatie voorzien van filmpjes, kennistoetsen, quizen en een echt examen, het is heel makkelijk leren in je eigen vertrouwde omgeving   Uiteraard word er tijdens het contactmoment met je instructeur nog een quick revieuw afgenomen om te zien of je echt alles goed snapt.  Na de 5 zwembadsessies duik je af tijdens een weekend In het buitenwater van ons eigen Engelermeer en demonstreer je de aan jouw aangeleerde vaardigheden. Ieder van de eerste 3 sessies wordt afgesloten met een begeleidend toertje. De 4e duik plan jij geheel met je eigen buddie in onze aanwezigheid, hierna ben je een open water duiker.

Ben je in het bezit van je certificaat en PADI pasje, dan ben je, tot het eind van het jaar, ook nog gratis lid van ons duikteam. Natuurlijk kun je dan ook nog wereldwijd een duikset huren om samen met je buddie de meest prachtige duiken te kunnen maken.

Raadpleeg voor prijzen en opleiding data deze website,  natuurlijk is dit slechts een selectie van velen. Links bovenaan de site vind je de knop "opleidingen"  hier vind je alles wat je wil weten incl prijzen en data.  Voor vragen kun je me eenvoudig bereiken via de link "Bel mij terug" op deze pagina.

Ik hoop u spoedig te mogen begroeten tijdens een van onze opleidingen!

Deze cursus is GRATIS!