• 06-25084648
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De website van newdivers wordt grondig vernieuwd !

De website van Newdivers wordt op dit moment fors aangepakt door https://website-maker.nl, een van de belangrijkste vernieuwingen gebeurd aan de achterkant, maar ook de voorkant gaat op de schop. Onder tussen gaat de website niet ofline en blijven we steeds vernieuwen en aanpassen tot het resultaat er mag zijn.

Op dit moment zijn we zeer veel examens en quizzen aan het toevoegen, zullen studenten proef quizzen kunnen maken ter ondersteuning van b.v. hun preparation course IDC.
Ook kunnen Divemasters, Assistent Instructeurs en Instructeurs hier hun kennis testen t.b.v. hun opleiding. Natuurlijk zullen alle andere niveaus hier op korte termijn ook voor terecht kunnen.
Het testen van de al bestande kennis kan met speciale quizzen genaamd "hoe is mijn kennis ?" 
Dit is voor alle leden van mijn website, simpel even aanmelden en je kunt gratis testen of je kennis er nog in zit.
De uitgebreide versie die op je eigen opleiding van pas zal zijn moet wel speciaal toegewezen zijn, bv DM of IDC kandidaten krijgen een eigen toegang op alle examens en toetsen van open water tm staff instructeur, geloof me, dat zijn heel veel vragen en mogelijkheden, maar vooral erg leuk om te doen.

Daarnaast is elk examen er in 2 versies, de A en B versie voor als je nog een keer wil testen.

we praten over quick revieuws en open water examens, Fysica, Fysiologie en RDP, maar ook over duikomgeving, uitrusting , duikvaardigheden, toezicht houden, programma's die Divemaster mogen verzorgen en nog veel meer, wat te denken van alle EHBO, EFR, EFRI en maar liefst 9 DAN examens, zo kun je straks lekker vanaf je eigen stoel thuis je proef examens maken en oefenen met de meest uiteenlopende vragen en rustig de verkeerd gegeven antwoorden nog eens overlezen, om extra voorbereid te zijn , zodat je op het theoretisch vlak goed bent voorbereid, in dat geval houden we meer tijd over om de praktijk te trainen in het zwembad of het klaslokaal.
Natuurlijk ontvang ik alle relevante info vol automatisch per kandidaat via de email als je klaar bent zodat we  mogelijk de verkeerd gegeven antwoorden nog even kunnen doornemen voor je klaar bent en de echte examens gaat maken in mijn aanwezigheid en dat van je collega cursisten in het klaslokaal.
Zo ben je net even beter voorbereid dan anderen !
Heb je wat moeite om de stof te begrijpen en te onthouden .... geen zorgen , dit een zeer goede extra toevoeging, daarnaast help ik je van A tot Z zolang dat nodig is, ook dat is Newdivers en Herman Lieven waardig. De preperation course is er een voor hen die de Padi Pro kant op willen gaan, dus vanaf Divemaster .  Zij die vanaf deze course de Preperation course al bestellen hebben daarna onbeperkt toegang tot de meest actuele vragen en antwoorden in multiple choice stijl om te blijven oefenen, dus ook als ze richting hun Instructeur opleiding gaan met mij als Course Director, een onbeperkte garantie dus op de juiste ondersteuning vanaf Divemaster tm instructeur, waar voor je geld dus !

Meer informatie volgt snel

Met dank aan Marcello Randolfi van https://website-maker.nl

Paul