Demo

Drift Diver

De Drift Diver specialty is vooral bedoelt om bv vanaf een boot te duiken en jezelf onder water langs de eindeloos lange koraal banken mee te laten voeren op de stroming. Vanaf de kant is dit natuurlijk ook mogelijk....

Mijn allereerste driftduik was geweldig. Deze duik deed ik vanaf de boot Bleu paradijs in Hurghada in Egypte. De boot voer naar het droppings punt en ging daarna ruim 1500 meter terug om ons weer te verwelkomen met een heerlijke maaltijd. Na 55 minuten kwam ik helemaal voldaan en uitgerust boven, want bij een driftduik hoef je nagenoeg zelf niet te zwemmen maar word je als in een droom meegevoerd langs de mooiste plekjes door de stroming, het lijkt op ballon varen maar dan onder water.
Uiteraard is het erg belangrijk dat je een goede balans hebt in het water en op dezelfde diepte blijft door perfect uitgetrimd te zijn. Het is een goede overweging om aan deze opleiding de boot en PPB specialty te koppelen indien je veel driftduiken zult gaan maken, zo ben je het beste voorbereid op je nieuwe avontuur. 

Meer in deze categorie: « Dry Suit Diver

Laat een reactie achter

PADI Duikopleidingen

Uitdagend & persoonlijk

Neem contact met ons op

Naam 
Email 
Bericht 
    
 
PADI Certified

PADI Certified

Newdivers voor al uw PADI-gecertificeerde duikopleidingen.

DAN Europe

DAN Europe

Wij zijn aangesloten bij DAN-Europe.