Demo

Wrakduiken

Wrakduiken is een erg leuke bezigheid als je ervan houd oude wrakken te bezoeken.... vandaar deze specialty waarbij je onder begeleiding kennis maakt met deze hele spannende hobby

Je leert hierbij niet om wrakken binnen te gaan maar juist op een wrak te duiken, mogelijke gevaren herkennen en vermijden alsook op het wrak te navigeren.
Voor deze opleiding moet je trimvermogen (PPB) uiteraard goed genoeg zijn om de bodem en of het wrak niet aan te raken, dit is belangrijk om jezelf niet te verwonden en de vaak hele zachte grond niet te laten opdwarrelen zodat je binnen enkele ogenblikken geen zicht meer hebt.
Het allerbelangrijkst is uiteraard dat je het onderwaterleven niet zal beschadigen of verstoren, je trimvermogen zal daarom zeker beoordeelt worden door mij.

Wat je uiteraard ook leert is om overal af te blijven. Sommige wrakken hebben scherpe randen waar je jezelf diep aan zou kunnen snijden, tevens liggen sommige wrakken zo lang dat ze beschermt zijn. Veel wrakken liggen er sinds de 2e wereldoorlog (of eerder) en kunnen nog  explosieven bevatten, kijken mag zoals je weet uit je open water opleiding, aankomen nog steeds niet uiteraard.

Als je van wrakduiken houd is dit een absolute aanrader !

Meer in deze categorie: Multilevel Diver »

Laat een reactie achter

PADI Duikopleidingen

Uitdagend & persoonlijk

Neem contact met ons op

Naam 
Email 
Bericht 
    
 
PADI Certified

PADI Certified

Newdivers voor al uw PADI-gecertificeerde duikopleidingen.

DAN Europe

DAN Europe

Wij zijn aangesloten bij DAN-Europe.