Demo

Rescue Diver

Hier is hij dan, de leukste opleiding volgens veel duikers, De rescue Diver cursus.

Klik voor onze actuele cursus date en prijzen hier

De Rescue Diver stelt zichzelf  in staat om anderen in het water hulp te bieden als dat nodig is....
Net als in het dagelijkse leven kan iemand op of onder water hulp nodig hebben. Jij leert slachtoffers op de juiste manier te benaderen en te helpen.

De rescue cursus is zo leuk vanwege de veelzijdigheid aan trainingen in het zwembad en open water.
Deze cursus eindigt met een echte scenario dag, waarbij alles zo echt mogelijk word nagespeeld. Het zal niet de eerste keer zijn dat omstanders 112 bellen om te vragen om assistentie.
In diverse zwembadtrainingen worden je vaardigheden aangeleerd waarbij je eigen veiligheid voorop zal staan.

Tevens zal je ook jouw eerste hulp vaardigheden moeten gaan tonen i.v.m. het waarschuwen van de hulpdiensten, het reanimeren en of defibrilleren, maar ook het geven van zuurstof aan eventuele slachtoffers.

Bij deze cursus is het dus van groot belang dat je voldoende trainingen hebt gehad in first aid, oxygen en de AED weet te gebruiken. Uiteraard bieden wij je dit aan als blijkt dat je deze opleiding nog niet hebt gevolgd, zoals je kunt zien hebben wij ook daarin een royaal aanbod.
Na deze cursus bezit je de expertise om op een veilige manier anderen hulp te bieden, een echte aanrader dus ! 2 reacties

 • Reactielink Kees van Hal maandag, 13 juli 2015 10:33 Geplaatst door Kees van Hal

  De rescue cursus is een hele goede en vooral leerzame cursus. Door de goede begeleiding en duidelijke praktijkvoorbeelden leer je ontzettend veel. Daarnaast werd de rescue cursus door een hele goede instructeur gegeven, Paul Daver. Mijn complimenten naar Paul en vooral zijn manier van feedback geven. Top leraar/ instructeur!!

  Tevens hierbij de complimenten naar het hele team van Herman Lieven die ons geholpen hebben (Jan Broer, Jeroen Vreugedenhil, Andy van den Hoven, Joris Mijdam en Jeroen Kennis). Jullie feedback en ondersteuning heeft zeker bijgedragen aan de opgedane kennis.

  Rapporteren
 • Reactielink Anika van Leeuwen maandag, 13 juli 2015 10:23 Geplaatst door Anika van Leeuwen

  Cursus geleid door de enthousiaste en ervaren Paul Daver. De leukste en spannendste cursus tot nu toe. Gelukkig is iedereen er uiteindelijk gezond, wijzer en trots van af gekomen. Superinteressante cursus, begeleid door fijne en kundige mensen. Genoeg ruimte voor herhaling, veel praktijk en de nodige feedback. De scenario's worden levensecht (maar verantwoord) nagespeeld inclusief omstanders, meerdere hulpbehoevende duikers en nabespreking. Hierdoor leer je vooral op de laatste dag echt op je eigen skills en je omgeving te vertrouwen. Ik voel me nu een stuk zekerder als er ooit een (duik)ongeluk mocht gebeuren.

  Rapporteren

Laat een reactie achter

PADI Duikopleidingen

Uitdagend & persoonlijk

Neem contact met ons op

Naam 
Email 
Bericht 
    
 
PADI Certified

PADI Certified

Newdivers voor al uw PADI-gecertificeerde duikopleidingen.

DAN Europe

DAN Europe

Wij zijn aangesloten bij DAN-Europe.