Demo

Open Water Diver

 

De open water cursus is een eerste stap in je opleiding om veilig en goed te leren duiken.
Klik voor onze actuele cursusprijzen en data in deze opleiding hier !

In de cursus, welke door mijzelf gegeven word in groepen van maximaal 8 personen onder begeleiding van professionele PADI dive masters, leer je op een veilige, vertrouwde en steeds leukere manier je duiken te plannen en te maken, samen met je buddy.

Niet voor niets dat er in de duiksport bij veel mensen hechte vriendschappen ontstaan, zowel binnen als ver buiten onze landsgrenzen, is duiken een enthousiaste tak van sport en wordt deze steeds populairder.
Gedurende de opleiding word je in 5 zwembadlessen een groot aantal vaardigheden aangeleerd dat ervoor zorg draagt, dat ook jij bewegingloos kunt zweven en volop kunt genieten van het onder water avontuur wat je daarna gaat beleven.
Tijdens de opleiding wordt elke les voorafgegaan door een theorieles waarna we de door jouw gemaakte herhalingsvragen zullen bespreken in overeenstemming met het PADI open water boek.
Bij NewDivers  bestaat de mogelijkheid om ook de 4 PADI quizzen evenals het eind examen, via een boek in de klas, of online via je eigen PC te maken.
Nadat jij klaar bent met jou sessies, gaan we 4 buitenwater duiken maken waarin je veel van de aangeleerde vaardigheden zal gaan demonstreren, hierna ben jij in het bezit van het PADI Open water duiker brevet en kun jij wereldwijd gaan duiken tot maximaal 18 meter diepte.
Tip: lees ook de ervaringsverhalen van hen die je voorgingen en deel ook jouw enthousiasme met anderen.

Wij geven reeds de open water cursus in de meest up-2-date versie

5 reacties

 • Reactielink Esmeralda donderdag, 25 augustus 2016 21:49 Geplaatst door Esmeralda

  Paul
  Dank je wel voor je goede, professionele en rustige uitleg, wat heb jij een geduld zeg, ik voelde me op mijn gemak en leerde de skills die je me bijbracht op een fijne manier. Ik wens je veel succes toe

  Esmeralda en Joost

  Rapporteren
 • Reactielink Martin van Heijningen maandag, 10 augustus 2015 14:55 Geplaatst door Martin van Heijningen

  Had geen betere instructeur kunnen wensen. Veel geleerd en een hoop gelachen. Het was zeker gezellig. Next time mag je de advanced ook aan ons geven top!! En nu snel het geleerde in Indonesië brengen :)

  Rapporteren
 • Reactielink Vandy maandag, 10 augustus 2015 14:00 Geplaatst door Vandy

  De opleiding PADI open water gedaan en afgerond. Bedankt Paultje ;) Was een top opleiding; veel geleerd en veel gelachen :p Tot de volgende cursus :)

  Groetjes Vandy

  Rapporteren
 • Reactielink Joost zondag, 11 mei 2014 20:20 Geplaatst door Joost

  Paul bedankt voor een uitstekende opleiding tot open water diver. Naast de gedegen opleiding wist je een leuke groepsdynamiek te creëren en was het altijd gezellig. Waarschijnlijk tot snel bij de advanced:)!

  Rapporteren
 • Reactielink Henk Beerens dinsdag, 06 mei 2014 14:42 Geplaatst door Henk Beerens

  Hoi Paul,

  Mooie site, hoor!
  Nogmaals bedankt voor je goede begeleiding tijdens mijn Open Water cursus. Dankzij jou ga ik super relaxed en vol vertrouwen onder water!!

  Groetjes Henk

  Rapporteren

Laat een reactie achter

PADI Duikopleidingen

Uitdagend & persoonlijk

Neem contact met ons op

Naam 
Email 
Bericht 
    
 
PADI Certified

PADI Certified

Newdivers voor al uw PADI-gecertificeerde duikopleidingen.

DAN Europe

DAN Europe

Wij zijn aangesloten bij DAN-Europe.