Demo

Discover Scuba Diver

  

Ervaar het duiken en schrijf je nu in.
Bij ons is een Discover Scuba Dive t.w.v. €40,- tijdelijk "bijna" gratis, je betaalt alleen de administratiekosten van € 5,- waarmee wij jou DSD registreren bij PADI. Word jij een NewDiver ?... makkelijker kunnen we het niet maken, wel leuker !

Let op, dit is een beperkte aanbieding zolang de voorraad strekt, vol = vol, registreer je dus z.s.m. om kans te maken op deze gratis DSD (t.w.v. de normale prijs van € 40,-)

Jawel, dit wordt het, je allereerste ervaring met het duiken.

Heb je nog nooit gedoken en wil je het eens proberen, dan is een DSD de juiste keus om die uitdaging nu aan te gaan ! Je avontuur begint hier en in de meeste gevallen gaat het daarna verder omdat je het gaaf vindt en het wil afmaken.
We informeren je uitgebreid over de duiksport waarna een theorieles volgt, we sluiten af met een echte quiz.

Hierna stappen we het heldere en warme zwembadwater in om te ervaren hoe het is om onder water te ademen en te zweven. Uiteraard blijft het daar niet bij, want we doen ook nog wat leuke oefeningen met je, kortom dit is een avontuur om niet snel te vergeten.


De DSD staat gelijk aan de eerste les van je open water opleiding. Mocht je besluiten verder te gaan, dan heb je al een basis en weet je tevens hoe de lessen zullen verlopen.  Om deel te mogen nemen aan een DSD of vervolg opleiding tot PADI (*junior) open water duiker, ben je ten minste *10 jaar. 

Meer in deze categorie: Open Water Diver »

2 reacties

 • Reactielink Stefan en Connie donderdag, 25 augustus 2016 21:55 Geplaatst door Stefan en Connie

  Al even geleden maar dankzij je reminder door gehad dat ik nog geen bericht had geplaatst.
  Wat vonden wij het spannend met ons gezin om de DSD te doen met jou, daarna boekte we onze OW en Advanced en we hebben er geen moment spijt van gehad, hoe belangrijk de basis is blijkt wel. Tijdens onze vakantie hebben we het helaas anders gezien, mensen die wel ergens een brevet hadden gehaald maar helaas totaal niet konden duiken, triest. Wij zijn heel blij geweest dat we het zo super goed hebben geleerd, dank je wel daarvoor Paul :-))))

  Rapporteren
 • Reactielink maarten maandag, 08 juni 2015 16:39 Geplaatst door maarten

  Een beetje laat, maar wat was het leuk paul, ik ga zeker leren duiken.

  Dank je wel voor de leuke ervaring

  Maarten

  Rapporteren

Laat een reactie achter

PADI Duikopleidingen

Uitdagend & persoonlijk

 
PADI Certified

PADI Certified

Newdivers voor al uw PADI-gecertificeerde duikopleidingen.

DAN Europe

DAN Europe

Wij zijn aangesloten bij DAN-Europe.