Demo
woensdag, 19 april 2017 00:00

I am a PADI COURSE DIRECTOR Speciaal

Beoordeel dit item
(1 Stem)

Eindelijk was het dan zover. 

Na 8,5 jaar training startende bij de open water cursus, vervolg cursussen, ervaring opdoen, seminars, workshops, 10 staf momenten tijdens IDC's in Egypte, België, Nederland, Thailand etc. etc.  kreeg ik in December 2016 nadat ik mijn aanvraag had ingediend voorzien van heel veel documenten , een businessplan, gezondheidsverklaring, keuring etc etc de felicitatie van PADI dat ik was uitgenodigd voor mijn CDTC in Maleisië (Kota Kinabalu), er ging een siddering door me heen, ik stond aan de grond genageld toen ik de email las in de ochtend om 6.00 uur. 8,5 jaar studie zou worden afgerond met de finale, die van PADI Course Director, mijn droom werd werkelijkheid.

Om CD te kunnen en mogen worden moet je voldoen aan veel eisen, je word dit niet zomaar. 
Op 18 februari 2017 begon ik samen met nog 1 kandidaat uit Nederland aan de lange reis naar Maleisië, het klikte erg goed tussen ons. We hadden alle examens die we vooraf al in Nederland moesten maken samen doorlopen en daar zaten weinig verschillen in wat ons goed vertrouwen gaf. Aangekomen in Maleisië werden we met een warm welkom ontvangen, in het 5* hotel dat ik als een van de mooiste kan bestempelen uit mijn leven is men de opleiding tot PADI CD al 37 jaar gewend, het is dus niet voor niets dat PADI dit complex zelf ook als subliem ervaart en hier steeds terug komt. De 10 dagen die volgende waren erg intensief maar zeer leuk. Het team van Examinatoren verhief zich niet als meerdere boven ons maar als gelijken en dat gaf een heel fijn en relaxed  gevoel. Al mijn watersessies waren zeer goed en gaven mij dan ook een zeer goed gevoel, wat worden we in Nederland toch enorm goed opgeleid. 
De buitenwater sessies deden we vanaf een eiland voor de kust, de binnenwatersessies in het buitenzwembad waar de gasten voor dat moment niet mochten komen, we hadden veel bekijks met 47 mannen en vrouwen in opleiding tot het hoogste duik level van Course Director.

Op 1 maart 2017 kreeg ik mijn counseling en feliciteerde Terry Johnson mij dat ik mij een PADI Course Director mocht noemen, het dak voor mij en alle 47 kandidaten ging eraf, wat was dit gaaf. 

Ik heb hier zeer veel geleerd, het was een fantastische tijd met zeer veel indrukken en ben er klaar voor om alles wat ik heb geleerd verder over te dragen op anderen.

PADI en Maleisië (Kota Kinabalu) dank je wel !

Laat een reactie achter

PADI Duikopleidingen

Uitdagend & persoonlijk

 
PADI Certified

PADI Certified

Newdivers voor al uw PADI-gecertificeerde duikopleidingen.

DAN Europe

DAN Europe

Wij zijn aangesloten bij DAN-Europe.