Demo
woensdag, 19 april 2017 00:00

I am a PADI COURSE DIRECTOR

Eindelijk was het dan zover. 

Na 8,5 jaar training startende bij de open water cursus, vervolg cursussen, ervaring opdoen, seminars, workshops, 10 staf momenten tijdens IDC's in Egypte, België, Nederland, Thailand etc. etc.  kreeg ik in December 2016 nadat ik mijn aanvraag had ingediend voorzien van heel veel documenten , een businessplan, gezondheidsverklaring, keuring etc etc de felicitatie van PADI dat ik was uitgenodigd voor mijn CDTC in Maleisië (Kota Kinabalu), er ging een siddering door me heen, ik stond aan de grond genageld toen ik de email las in de ochtend om 6.00 uur. 8,5 jaar studie zou worden afgerond met de finale, die van PADI Course Director, mijn droom werd werkelijkheid.

Om CD te kunnen en mogen worden moet je voldoen aan veel eisen, je word dit niet zomaar. 
Op 18 februari 2017 begon ik samen met nog 1 kandidaat uit Nederland aan de lange reis naar Maleisië, het klikte erg goed tussen ons. We hadden alle examens die we vooraf al in Nederland moesten maken samen doorlopen en daar zaten weinig verschillen in wat ons goed vertrouwen gaf. Aangekomen in Maleisië werden we met een warm welkom ontvangen, in het 5* hotel dat ik als een van de mooiste kan bestempelen uit mijn leven is men de opleiding tot PADI CD al 37 jaar gewend, het is dus niet voor niets dat PADI dit complex zelf ook als subliem ervaart en hier steeds terug komt. De 10 dagen die volgende waren erg intensief maar zeer leuk. Het team van Examinatoren verhief zich niet als meerdere boven ons maar als gelijken en dat gaf een heel fijn en relaxed  gevoel. Al mijn watersessies waren zeer goed en gaven mij dan ook een zeer goed gevoel, wat worden we in Nederland toch enorm goed opgeleid. 
De buitenwater sessies deden we vanaf een eiland voor de kust, de binnenwatersessies in het buitenzwembad waar de gasten voor dat moment niet mochten komen, we hadden veel bekijks met 47 mannen en vrouwen in opleiding tot het hoogste duik level van Course Director.

Op 1 maart 2017 kreeg ik mijn counseling en feliciteerde Terry Johnson mij dat ik mij een PADI Course Director mocht noemen, het dak voor mij en alle 47 kandidaten ging eraf, wat was dit gaaf. 

Ik heb hier zeer veel geleerd, het was een fantastische tijd met zeer veel indrukken en ben er klaar voor om alles wat ik heb geleerd verder over te dragen op anderen.

PADI en Maleisië (Kota Kinabalu) dank je wel !

woensdag, 14 mei 2014 00:00

Aanbieding PADI open water duikbrevet

Wil jij duiken leren deze zomer dan kunnen wij je het allerbeste bieden op het gebied van de PADI open water cursus zoals;


- Onze materialen waar mee gedoken word zijn nieuw of zo goed als nieuw en in perfecte staat door 24/7 service
- Bij ons duikt elke cursist met een  duikcomputer, wel zo veilig en fijn om het gelijk op de beste manier te leren !
- 5 zwembadduiken van elk 75 minuten waarna je naar buiten gaat.
- 4 buitenwater duiken in ons eigen Engelermeer met een gigantisch platform van 36 m2 dat door ons eigen duikteam en i.s.m. de   Genie zijn aangelegd op de juiste diepte voor het comfortabel demonstreren van jou oefeningen.
- Bij ons altijd een transparante prijs zonder exorbitante nevenkosten zoals onnodige administratiekosten die de totale vaak lager aangeboden kostprijs op die manier weer opdrijven (de welbekende kleine lettertjes)
- Wij duiken altijd het hele jaar tijdens de lessen in het binnen zwembad, lekker comfortabel, warm en droog, gewoon zoals het hoort
- Na je cursus gratis lidmaatschap van ons duikteam tot het eind van het jaar voor je nodige trainingen en ervaringen
- Bij ons altijd direct je complete cursuspakket in handen bij je bestelling, wel zo fijn en vertrouwd, wat je bestelt ontvang je direct
- Theorie en praktijkles per les steeds op dezelfde dag door een van de 10 geselecteerde instructeurs, dus vertrouwd en veilig
- Veiligheid steeds voorop, dat is Herman Lieven in den Bosch en New Divers in Breda                                   

A C T I E     ......                                 zie onze actuele prijzen hier hier
vrijdag, 11 april 2014 00:00

Win een gratis Introductieduik!

Win nu een van de vele introduiken en "like" ons op onze Facebook pagina en reageer met een originele leuke tekst, de leukste beloon ik met een gratis introductieduik!

dinsdag, 14 januari 2014 00:00

New Divers Info

PADI award ontvangen.

Van PADI ontving ik de "2013 Elite Instructor Certification" award.
In 2013 heb ik na volle tevredenheid meer dan 50 personen gebreveteerd, uiteraard nadat al deze mensen aan alle uitvoeringsvereisten hadden voldaan t.a.v. hun specifieke opleiding.

Een trotse vermelding waard op mijn website

 PADI Duikopleidingen

Uitdagend & persoonlijk

 
PADI Certified

PADI Certified

Newdivers voor al uw PADI-gecertificeerde duikopleidingen.

DAN Europe

DAN Europe

Wij zijn aangesloten bij DAN-Europe.